Tomuto monštru nerobí problém žiadny terén

NETKY.SK • 28 Marec 2019, 20:35 • 2 min
Tomuto monštru nerobí problém žiadny terén

BRATISLAVA - Toto auto nepatrí medzi bežnú premávku. Do mesta sa vôbec nehodí. A prečo? Je to v podstate dom na kolesách. Pre dobrodruhov, ktorí nevydržia dlho na jednom mieste a potrebujú sa veľmi často premiestňovať je to ideálny voz.

slovakia

left justify in out

Predstavujeme vám špeciálny automobil, v ktorom si viete vychutnať luxus v podstate kdekoľvek. Lenže ako sa hovorí, za luxus sa platí, a ani tu to nie je žiadna vynimka. Model GXV Patagonia stojí zhruba 413 000 eur. 

 

img

 

GXV je skratka americkej spoločnosti Global Expedition Vehicles. V cene je zahrnutý celý automobil. Môže to byť Kenworth K370, MAN, alebo Mercedes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#globalexpiditionvehicles #overlanding #rvlife #expiditionoverland #rv #kenworth #kenworthk370

Príspevok, ktorý zdieľa Andy S (@andysrt),

 

Na prvý pohľad spredu vyzerá model Patagonia ako obyčajný kamión. Zaujímavosťou je ale práve priestor za kabínou jazdca. Disponuje takým veľkým úložným priestorom, že sa tam v pohode vyspí aj 6 ľudí naraz. K výbave patagonie patria aj solárne panely. keď je motor vypnutý, získať horúcu vodu nie je žiadny problém. Toto monštrum disponuje aj samostatným vykurovacím systémom. Vnútri by ste si ani nevšimli, že ste v aute. mramorové umývadlá, kožené pohovky, jednoducho luxus.

 

 

Pohon 4x4 je samozrejmosťou. Pod kapotou nájdete pri tomto modeli šesťvalec, ktorý to vytiahne až na úroveň 365 koní. To je celkom dosť, pokiaĺ si uvedomíte, že za vami sa nachádza v podstate jedna veľká izba. Pneumatiky pre takýto typ vozidla sú extra špeciálne. Obsahujú viac dezénu na povrchu a sú výrazne stavané na off-road. Okrem iného disponuje aj ochranným rámom. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies