Zdravotné problémy Haraslína už majú byť zažehnané, chce skórovať v Krakove

NETKY.SK • 19 November 2015, 09:23 • 2 min
Zdravotné problémy Haraslína už majú byť zažehnané, chce skórovať v Krakove

GDANSK - Mladý slovenský futbalista v službách poľského klubu Lechia Gdansk Lukáš Haraslín vyslovil nádej, že zdravotné problémy sú uňho už minulosťou a bude môcť nastúpiť v najbližšom ligovom dueli na pôde Cracovie Krakov (pondelok 23. novembra o 18.00 h).

slovakia

left justify in out

Tréner Lechie Thomas von Heesen už koncom októbra avizoval, že mladý Slovák potrebuje približne tri týždne na to, aby bol znova plnohodnotne k dispozícii. "Haraslín po operácii zuba stratil na sile a potrebuje dva až tri týždne, aby nabral potrebnú formu," vyhlásil vtedy 54-ročný Nemec. Devätnásťročný bratislavský rodák (nar. 26. mája 1996) sa naposledy objavil v akcii 16. októbra v zápase proti Górniku Zabrze. "Nastúpil som vtedy v základnej zostave a hralo sa mi dobre. Veril som, že vďaka tomu dostanem šancu aj v ďalších zápasoch. Musel som však podstúpiť operáciu zuba a následne ma skolila aj angína. Stratil som preto niekoľko týždňov," vyhlásil Haraslín pre oficiálnu stránku gdanského klubu.


"Dúfam, že všetko zlé už je za mnou a budem sa môcť konečne naplno sústrediť iba na futbal. Dohnal som všetky resty a pripravujem sa na najbližší zápas s Cracoviou. V Krakove som strelil svoj prvý gól v Ekstraklase. Bolo to na štadióne Wisly. Bol by som rád, keby som si to v tomto meste zopakoval. Poznáme však silu súpera a to je dôvod, prečo sa na stretnutie pripravujeme veľmi starostlivo," skonštatoval na záver Lukáš Haraslín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies