Zdeno Baláž sa nikdy nemusel biť o fanúšičky

NETKY.SK • 12 Január 2015, 16:06 • 2 min
Zdeno Baláž sa nikdy nemusel biť o fanúšičky

BRATISLAVA - Bývalý bubeník legendárnej slovenskej kapely Elán Zdeno Baláž o fanúšičky podľa vlastných slov nikdy nemal núdzu.

slovakia

left justify in out

„My v Eláne sme mali výhodu, že sme boli piati chalani a nemali sme Petra Nagya. Nebolo to tak, že by baby chceli len Joža,“ zaspomínal si bubeník na staré časy. „Keď sme začínali, tak sme fungovali ako rovnocenná kapela, Jožo nebol taký dominantný líder, všetci sme spievali, hrali a skladali a každá z fanúšičiek si vybrala, koho chcela. Nebolo to také, že by sme brali, čo zostalo po ňom,“ poznamenal 59-ročný hudobník.

 

Napriek rastúcej popularite sa však Baláž už v mladom veku pustil do vážneho vzťahu. So svojou manželkou sa spoznal ešte na vysokej škole. „Žena ma nepoznala cez Elán, hoci sme už vtedy hrali. V tom čase boli totiž na scéne aj Taktici a keď sme hrali vo Véčku, baby na nás nechodili, chodili radšej na nich,“ priblížil v rozhovore pre agentúru SITA. „Takže žena ma poznala ako vysokoškoláka a muzikanta, ale v takej horšej kapele,“ zasmial sa. „No a keď Taktici odišli a my sme začali robiť vlastné pesničky a začali sme sa babám páčiť, žena otehotnela,“ pokračoval. „Tak sme sa zobrali a sme spolu už 38 rokov,“ povedal spokojne. Výber partnerky si od začiatku podľa vlastných slov len pochvaľoval. Manželka mu totiž počas rozbehnutej hudobnej kariéry fanúšičky naďalej tolerovala. „Je to lotéria. Buď to vyjde alebo to nevyjde,“ uzavrel Baláž.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies