Záver Kultúrneho leta v MsČ Nové Mesto vyvrcholí ohňostrojom

NETKY.SK • 25 August 2011, 16:25 • 2 min
Záver Kultúrneho leta v MsČ Nové Mesto vyvrcholí ohňostrojom

Záver Kultúrneho leta v MsČ Nové Mesto vyvrcholí ohňostrojom

slovakia

left justify in out

img

Kultúrny a športový program pripravila mestská časť Bratislava – Nové Mesto na záver Kultúrneho leta, začne sa v sobotu 27. augusta na Partizánskej lúke a vyvrcholí ohňostrojom v areáli prírodného kúpaliska Kuchajda.
      Na Partizánskej lúke je od 10.00 h pripravené športové dopoludnie. Popoludňajší program na Kuchajde odštartuje o 15.00 h tanečno-zábavné podujatie pre deti aj dospelých s ukážkami a nácvikom tancov z rôznych krajín v podaní tanečnej skupiny Amigos. Sólisti Martin Babjak, Petra Záhumenská a ďalší obohatia popoludnie o atraktívne operetné árie. Na popoludnie sú pripravené atrakcie ako napríklad trampolíny či maľovanie na tvár. Všetky budú k dispozícii zadarmo. Chýbať nebudú tvorivé dielne a stánky ľudovoumeleckých remesiel.
      Večernú časť kultúrneho programu spestrí Repete na Kuchajde. Vyvrcholením záverečného programu bude ohňostroj. "Koniec leta určite neznamená koniec zaujímavých akcií a podujatí, ktoré chceme ľuďom ponúkať. Aj vďaka mimoriadnemu záujmu sme sa rozhodli predĺžiť fungovanie letného kina na Kuchajde až do konca septembra," uviedol starosta Rudolf Kusý. Vstup do kina je bezplatný.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies