Zápchy v Moskve už nepredstavujú žiadny problém

NETKY.SK • 3 Január 2019, 21:09 • 2 min
Zápchy v Moskve už nepredstavujú žiadny problém

BRATISLAVA – Tí najbohatší obyvatelia hlavného mesta Ruska si môžu dovoliť za peniaze už asi naozaj všetko. Po novom ich s radosťou míňajú na objednávanie špeciálnych taxíkov, ktoré sú sa dostať za rekordne krátky čas na akékoľvek miesto. Navyše pri tom neporušujú pravidlá cestnej premávky.

slovakia

left justify in out

Bohatí Moskovčania si za peniaze vedia poradiť aj s každodennými zápchami v meste. Zarobiť peniaze sa dá v tejto dobe cez poskytovanie rôznych služieb. No z kategórie tých najzvláštnejších zaraďujeme práve Moskvu.

Tí najbohatší si začali opakovane objednávať taxíky, ktoré ale vyzerali ako ambulantné sanitky. Dokonca sú vybavené aj sirénami a majákmi.

Jazda vás síce vyjde na minimálne 200 eur, ale pre bohatého Moskovčana je to ako kúpiť si žuvačku.

 

img

 

Polícia už navyše o týchto vozidlách vie a dokonca sa jej podarilo jedno aj zastaviť.

 

"Počas služby sme zastavili jednu sanitku, ktorá porušovala pravidlá cestnej premávky aj na miestach, kde to bežne vodiči sanitiek nerobia. Vodič nám prišiel veľmi čudný a vôbec nám nepripadal ako školený šofér." 

 

"Otvorili sme teda dodávku, no namiesto nosidiel a lekárskeho vybavenia to zvnútra vyzeralo ako limuzína na prepravu VIP pasažierov," vyjadrila sa k celej situácii hliadka, ktorej sa podarilo jeden z týchto taxíkov zastaviť.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies