Záložník Manchestru City Samir Nasri opäť trénuje

NETKY.SK • 27 Október 2015, 11:45 • 2 min
Záložník Manchestru City Samir Nasri opäť trénuje

MANCHESTER - Francúzsky stredopoliar Manchestru City Samir Nasri cez víkend chýbal svojmu tímu v derby zápase proti United, v ktorom sa zrodila bezgólová remíza.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný futbalista sa však v pondelok opäť zapojil do tréningu a na Instagrame zverejnil fotografiu, ktorá potvrdzuje, že jeho návrat sa blíži.

Nasri naposledy nastúpil za City vo víťaznom zápase proti Bournemouthu (5-1), keď do hry zasiahol až v druhom polčase ak striedajúci hráč. Následne však vynechal zápas Ligy majstrov proti Seville (2-1) a rovnako aj derby zápas proti United na Old Trafforde uplynulý víkend (0-0).

 

 

First day back in training feels good to be running again

Fotka uverejnená používateľom Samir Nasri (@samnasri8),

 


Nasri však v pondelok zdieľal na svojom Instagrame fotku, ktorá naznačuje jeho blížiaci sa návrat. "Môj prvý deň na tréningu, je to dobrý pocit opäť behať," napísal k fotke Francúz.

Napriek tejto dobrej správe tréner Manuel Pellegrini povedal, že Nasri bude kvôli zraneniu chýbať ešte minimálne dva týždne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies