Záhumenský sa učí popri skúsených hráčoch Slovana

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 16:43 • 2 min
Záhumenský sa učí popri skúsených hráčoch Slovana

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Timotej Záhumenský absolvoval v drese ŠK Slovan Bratislava v minulotýždňovom domácom úvodnom stretnutí 2. predkola Európskej ligy 2015/2016 proti írskemu mužstvu University College Dublin (1:0) premiéru v kontinentálnej pohárovej súťaži, hoci na ihrisko sa dostal až v nadstavenom čase. Dvadsaťročný (nar. 17. júla 1995) obranca si pochvaľuje, že v tíme "belasých" sa má od koho učiť.

slovakia

left justify in out

"Kolektív je momentálne vynikajúci. Atmosféra v kabíne je skvelá a prišlo mnoho významných hráčov, od ktorých my mladší môžeme veľa pochytiť. Vedia, kedy treba usmerniť a zvýšiť hlas. Je prospešné nastupovať po boku futbalistov, akými sú Róbert Vittek, Ján Mucha, Tamás Priskin či Kornel Saláta," rozplýval sa na oficiálnej internetovej stránke bratislavského klubu rodák z Novej Bane. 

 

V 1. kole najvyššej slovenskej súťaže 2015/2016 nastúpil Záhumenský na pôde Zlatých Moraviec v 84. min. "Som trénerovi vďačný za každú sekundu, ktorú strávim na ihrisku. Proti Dublinu som toho príliš nestihol, ale pre mladíka je veľkou vecou, keď dostane šancu v akomkoľvek európskom zápase. Všetok čas na trávniku si cením. Momentálne máme nabitý káder. Budem sa snažiť odviesť čo najlepšiu prácu, aby som sa odvďačil koučovi," dodal na skslovan.com Timotej Záhumenský. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies