Záhada v Bratislave: Ľudí zobudili strašidelné zvuky!

NETKY.SK • 19 September 2013, 15:18 • 2 min
Záhada v Bratislave: Ľudí zobudili strašidelné zvuky!

BRATISLAVA – Niektorých obyvateľov hlavného mesta zobudili dnes v noci strašidelné zvuky. Hlasný zvuk, ktorý pripomína rev nejakého obrovského zvieraťa sa podarilo nahrať na video!

slovakia

left justify in out

Video bolo natočené v mestskej časti Ružinov. Matej Liška, ktorý video nahral napísal, že zvuky bolo počuť okolo 2:23 ráno a potom sa ešte zopakovali okolo tretej hodine ráno. Neznáme a strašidelné zvuky sa údajne ozývali aj v mestských častiach Nové Mesto a Trnávka. Ľudia sa dokonca tak preľakli, že volali aj na políciu. „Dnes v skorých ranných hodinách sme prijali na linku 158 hlásenia občanov mestskej časti Bratislava Trnávka, ktorí uviedli že sa zobudili na zvuky rôznej intenzity. Po preverení hliadkou Policajného zboru bolo zistené, že k žiadnemu protiprávnemu konaniu v tejto súvislosti neprišlo,“ informoval netky.sk hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff.

Liška, ktorí video nahral na YouTube sa domnieval, že išlo o Slovnaft. V rafinérii však odmietli, že by hluk vychádzal odtiaľ.

Bratislava nie je jediné mesto, kde sa strašidelné zvuky ozývali. Naposledy sa niečo podobné objavilo v kanadskom meste Terrace v provincii Britská Kolumbia. Kimberly Wookeyová (33), nahrala 29. augusta tieto zvuky na video a nikto si nevie vysvetliť  odkiaľ pochádzajú.

Pozrite si strašidelné video z Fínska, kde zvuky sprevádzajú búrku

Okrem Bratislavy a kanadského mesta Terrace sa zvuky objavili napríklad aj v Kyjeve alebo aj v americkom New Jersey, ale dokonca aj v čechách.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies