Nicki Minaj pokračuje v rušení koncertov, prečo nevystúpi v Saudskej Arábii?

NETKY.SK • 10 Júl 2019, 10:10 • 2 min
Nicki Minaj pokračuje v rušení koncertov, prečo nevystúpi v Saudskej Arábii?

Tak, aký dôvod mala rapperka na zrušenie svojho vystúpenia tentokrát?

slovakia

left justify in out

Americká rapperka Nicki Minaj svoju účasť z podujatia Jeddah World Fest, ktoré sa uskutoční 18. júla v saudskoarabskej Džidde, stiahla, pretože chce podľa svojich slov ukázať podporu právam žien, homosexuálov a slobode prejavu. "Po dôkladnom uvážení som sa rozhodla, že nebudem pokračovať s mojím plánovaným koncertom na Jeddah World Fest. Aj keď nechcem nič viac, ako priniesť moju šou fanúšikom v Saudskej Arábii, po lepšom oboznámení sa s týmito otázkami verím, že je pre mňa dôležité jasne ukázať moju podporu právam žien, LGBT komunite a slobode prejavu," uviedla interpretka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you to all the stations that made Megatron the #1 added song on Urban & Rhythmic Radio 📻♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),


Jeddah World Fest sa uskutoční v súlade so zákonmi krajiny, čiže je na ňom zakázaný alkohol aj drogy. Zúčastniť sa na ňom môžu ľudia vo veku 16 rokov a viac. Medzi ďalšími účinkujúcimi sú anglický spevák Liam Payne a americký DJ Steve Aoki. Minaj mala byť pôvodne headlinerkou podujatia, ktoré budú globálne vysielať. Mimovládna organizácia Human Rights Foundation minulý týždeň vyzvala rapperku a ďalších účinkujúcich, aby sa na koncerte nezúčastnili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#WobbleUpVIDEO OUT NOW

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),


V Saudskej Arábii, ktorá je ultrakonzervatívnou moslimskou krajinou, sa ešte stále uplatňuje oddeľovanie slobodných mužov a žien v samostatných sektoroch v mnohých reštauráciách, kaviarňach, verejných školách či univerzitách. Mnohé pravidlá však už v krajine pre ženy uvoľnili, dovolili im napríklad šoférovať či navštevovať podujatia na športových štadiónoch. V uplynulých mesiacoch sa v kráľovstve uskutočnili koncerty umelcov, ako sú Mariah Carey, Enrique Iglesias, the Black Eyed Peas, Sean Paul, David Guetta a Tiesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😻😋👅

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona