Nemocnica Bory je pripravená spustiť urgentný príjem od septembra

NETKY.SK • 21 August 2023, 15:06 • 2 min
Nemocnica Bory je pripravená spustiť urgentný príjem od septembra

BRATISLAVA - Bratislavská Nemocnica Bory je pripravená spustiť urgentný príjem od začiatku septembra. Aktuálne čaká na oficiálne zaradenie do pevnej siete. Pre TASR to uviedla PR špecialistka siete nemocníc Svet zdravia Bianka Krejčíová.

slovakia

left justify in out

"V tomto momente čakáme na oficiálne zaradenie do pevnej siete urgentných príjmov. Personálne aj materiálno-technicky sme pripravení na spustenie od začiatku septembra," uviedla. Ministerstvo zdravotníctva minulý týždeň avizovalo, že na najbližšie rokovanie kabinetu predloží novelu nariadenia vlády, ktorou sa nový urgentný príjem zaradí do pevnej siete urgentov na Slovensku.

 

Nemocnica siete Svet zdravia, ktorá vyrástla na bratislavských Boroch svojím špičkovým vybavením predstavuje jednu z najmodernejších nemocníc Slovenska. Pozostáva zo 14 špičkových operačných sál, urgentný príjem novej generácie, osem intímnych pôrodných izieb namiesto boxov, centrálna robotická prípravovňa liekov, zdravotná starostlivosť organizovaná v multidisciplinármych programoch, inovatívne procesy a moderné rádiodiagnostické vybavenie, jednolôžkový štandard pre pacienta či liečivé prostredie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR, Nemocnica Bory Foto: Nemocnica Bory
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies