Začalo sa nové pátranie na odhalenie únoscov malej Madeleine

NETKY.SK • 15 Október 2013, 06:23 • 2 min
Začalo sa nové pátranie na odhalenie únoscov malej Madeleine

LONDÝN - Takmer šesť a pol roka je už nezvestné britské dievčatko Madeleine McCannová, ktoré 3. mája 2007 zmizlo bez stopy v portugalskom letovisku Praia da Luz počas dovolenky s rodičmi.

slovakia

left justify in out

Britská polícia dnes, iba krátko pred odvysielaním relácie BBC s novými poznatkami o prípade, zverejnila identikit zatiaľ neznámeho muža vo veku 20-40 rokov, ktorého svedkovia mali vidieť s troj- až štvorročným svetlovlasým dievčatkom na ceste k pláži v okolí spomínaného letoviska. Podľa britských vyšetrovateľov by bolo veľmi dôležité nájsť tohto muža.

Aj keď sa o hľadanom sa nehovorí ako o podozrivom, práve on by mohol byť kľúčom k objasneniu prípadu, zaznelo z Londýna. Je možné, že nakrátko ostrihaný brunet hovorí po nemecky.

Nové informácie vyšetrovateľov sa čoskoro objavia aj v televíznom vysielaní v Nemecku a Holandsku. BBC dnes v relácii Crimewatch ponúkne 25-minútovú rekonštrukciu zmiznutia dievčatka. Na základe nových informácií a ich porovnania s už jestvujúcimi sa niektoré fakty v doteraz známom priebehu večera zmenili.

V Portugalsku bolo vyšetrovanie prípadu zastavené ešte v roku 2008. Britský Scotland Yard ho obnovil v roku 2011 po tom, čo sa za to zasadil osobne premiér ostrovnej monarchie David Cameron.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies