Ako dosiahnuť nadčasový interiér?

NETKY.SK • 27 Február 2019, 09:00 • 2 min
Ako dosiahnuť nadčasový interiér?

Na FAVI.SK nájdete kúsky, ktoré nikdy nevyjdú z módy, aj inšpiráciu, ako nadčasového interiéru ľahko dosiahnuť.

slovakia

left justify in out

Základom je odolnosť

Masívne drevo, mramor alebo kameň. V interiéri sa používajú večnosť, a ešte dlho budú. Ak tak túžite po nadčasovom domove, rozhodne siahnite po nábytku z odolných materiálov. Konferenčný stolík Maron v sebe spája nevtieravý vzhľad, maximálnu funkčnosť a jedinečný materiál. Je vyrobený z tropického palisandrového dreva, ktoré je mimoriadne tvrdé a miestnosti dodá nezameniteľné čaro.

 

img

 

Nábytok, ktorý využijete kdekoľvek

Maximálne pohodlie a ikonický dizajn robí z ušiaka jedinečný nadčasový kúsok, ktorý vám môže doma robiť radosť večnosť. Je to navyše všestranný nábytok, ktorý sa dokáže prispôsobiť naozaj každej miestnosti. V obývačke ako pohodlné kreslo, v ktorom sledujete obľúbenej trháky. V spálni pre zmenu ako miesto, kde sa môžete po náročnom dni schúliť s knižkou. Ušiak Scandinavia s vysokou opierku poskytuje krku podporu a leňošenie v ňom vás tak nikdy neomrzí.

 

img

 

Inšpirujte sa ikonickým dizajnom

Svetlo je hlavným pilierom každého interiéru. Pomôže vám vytvoriť v domove jedinečnú atmosféru a zútulniť. Luster je preto kúsok, do ktorého sa rozhodne oplatí investovať. Závesné svietidlo Silvia Mini Umag je zložené z malých plátkov, ktoré rozptyľujú teplé mäkké svetlo. Zároveň je to jeden zo symbolických produktov od dánskych návrhárov z VITA. Pristane interiérom ladeným v prírodných tónoch, ale aj čisto bielym miestnostiam, ktoré zaleje teplým svetlom. Perfektne bude vyzerať ako v obývacej izbe, tak aj v jedálni alebo spálni.

 

img

 

Túžite po lampe, ako vyšitej z magazínu o bývaní? Stojace lampy vyzerajú v miestnosti perfektne. A čím väčšie, tým lepšie. Oblúková lampa Big Bow navyše dokáže spoľahlivo nahradiť hlavné svetlo v tmavom kúte.

 

img

 

Siahnite po neutrálnych odtieňoch

Šedá, béžová alebo zemité farby vám budú ladiť prakticky s čímkoľvek. Dajú navyše vyniknúť farebným prvkom v interiéri. Na komode Husum sa tak budú skvele vynímať originálne vázy alebo sošky. Stávkou na istotu je pri výbere nadčasových zariadení kombinácia dreva a bielej farby. Taký nábytok vám totiž ponechá dostatok priestoru pre trendy a farebné doplnky.

 

img

 

Čisté a jednoduché línie sú základ

Každé jedlo chutí lepšie, keď sa všetci zídu pri jednom stole. Takého, kde sa príjemne navečeriate s rodinou aj pobavíte s partiou priateľmi. VidaXL jedálenský stôl so stoličkami je vyhotovený v nestarnúcej kombinácii tmavého masívu a kože, radosť vám tak bude pri stolovaní robiť pokojne aj pár desiatok rokov. Až budete premýšľať, kam s ním, zabudnite na steny. Veľkým jedálenským stolom to totiž najviac pristane priamo uprostred miestnosti.

 

img
 

Nebojte sa retro dizajnu

Máte radi klasiku v novom kabáte? Jedálenská stolička Fox a Kabira Wood v sebe skĺbili komfort, inšpiráciu retro dizajnom a moderné materiály. Skvele ladí k jednoduchým jedálenským stolom, ktorým pridajú na originalite. Úžasne ale vyzerajú aj samostatne pri pracovnom stole.


img

 

Elegantné a minimalistické dekorácie

Zbavte sa tuctových sošiek, vázičiek a ostatných drobností, ktoré sa vám povaľujú na komodách. Namiesto toho si kúpte pár jedinečných nadčasových dekorácií. Na betónových nástenných hodinách Watch sa čas rozhodne nepodpíše a vďaka svojmu minimalistickému dizajnu sa vám budú hodiť prakticky kamkoľvek. Modrá sklenená váza PT LIVING je pre zmenu to pravé orechové pre všetkých milovníkov škandinávskeho dizajnu i bielych pivoniek, ktoré sa v nej budú krásne vynímať.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona