Začalo husto snežiť, v Prešovskom kraji majú problémy

NETKY.SK • 7 Február 2013, 07:58 • 2 min
Začalo husto snežiť, v Prešovskom kraji majú problémy

Začalo husto snežiť, v Prešovskom kraji majú problémy - Zaujímavosti Husté sneženie, ktoré včera večer zasiahlo regióny Prešovského kraja, spôsobuje komplikácie v doprave. V priebehu dvoch hodín napadlo niekoľko centimetrov čerstvého snehu.

slovakia

left justify in out

imgHusté sneženie, ktoré včera  večer zasiahlo regióny Prešovského kraja, spôsobuje komplikácie v doprave. V priebehu dvoch hodín napadlo niekoľko centimetrov čerstvého snehu.

Operačné stredisko Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove informovalo, že cesta I/18 v stúpaní na Petič medzi Prešovom a Vranovom nad Topľou je neprejazdná z dôvodu skríženia kamióna.

Polícia upozorňuje vodičov aj na zníženie najvyššej povolenej rýchlosti na diaľnici D1 v úseku Prešov–Budimír na 80 km/h z dôvodu hustého sneženia. Operačné stredisko ďalej uviedlo, že cesty v Prešovskom kraji sú zasnežené, okrem spomínaného úseku sú prejazdné, ale to sa môže rýchle zmeniť.

Na mnohých miestach je na cestách kašovitý sneh. Množstvo mokrého a ťažkého snehu je aj na konároch stromov, čo môže spôsobiť ich polámanie. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies