Začali nakrúcať slovensko-česko-maďarskú tanečnú snímku s pracovným názvom Backstage

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 15:52 • 2 min
Začali nakrúcať slovensko-česko-maďarskú tanečnú snímku s pracovným názvom Backstage

BRATISLAVA - Tvorcovia slovensko-česko-maďarského tanečného filmu s pracovným názvom Backstage začali s nakrúcaním. Prvé zábery snímky, ktorá sa pôvodne volala Hugo, vznikli v utorok v Brezovej pod Bradlom.

slovakia

left justify in out

V nedeľu budú filmári pracovať v priestoroch budovy Slovenskej televízie na úvodnej scéne novinky, veľkej tanečnej šou. V prvej etape nakrúcania, ktorá potrvá do 5. júna, bude štáb pracovať aj vo Svätom Jure a Hradišti pod Vrátnom.


Film ponúkne príbeh skupiny mladých tanečníkov z malého mesta, ktorým sa podarí dostať sa do vysnívanej televíznej súťaže, tento úspech je však ťažkou skúškou ich vzťahov.

 

"V zabudnutom mestečku žije šesť mladých ľudí, ktorí majú streetdanceovú tanečnú skupinu a snívajú o tom, že raz vďaka nej budú slávni a bohatí. Mary, Foxy, Kukučku, Marvela a Brka vedie ambiciózny Buddy, ktorého najväčšou túžbou je úspech v šoubiznise. Jeho frajerkou je krásna a temperamentná Mary, ktorá pred všetkými skrýva tajomstvo zo svojej minulosti. Do nej je zamilovaný aj dobrácky Hugo, zamestnanec miestnej stanice," povedala k príbehu producentka Silvia Panáková zo spoločnosti Arina.


V snímke sa predstavia napríklad Mária Havranová, David Hartl, Ivan Romančík, Zuzana Šulajová, Ivo Gogál, Anna Warchalová či Ondrej Antálek z tanečnej formácie The Pastels. Scenár napísala Naďa Clontz, a to podľa námetu Dušana Rapoša. Réžiu má na starosti Katarína Šulajová, dramaturgiu Biba Bohinská a Magdaléna Glasnerová, kameru Denisa Buranová a Simona Weisslechner a hudbu Viktor Hazard. Autormi choreografií sú Marek Homola a Milan Kereš. Premiéra snímky by mala byť na budúci rok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies