Z prepadnutia Kim Kardashian obvinili ďalších šesť osôb

NETKY.SK • 14 Január 2017, 16:13 • 2 min
Z prepadnutia Kim Kardashian obvinili ďalších šesť osôb

BRATISLAVA - Parížska prokuratúra obvinila v piatok ďalších šesť osôb podozrivých zo spoluúčasti na lúpežnom prepadnutí americkej televíznej celebrity Kim Kardashian West. Obvinení sú vo veku 29 až 72 rokov a všetci čelia obvineniam z ozbrojenej lúpeže, únosu a sprisahania, pričom im hrozia tresty odňatia slobody až na 30 rokov.

slovakia

left justify in out

Prokuratúra už vo štvrtok obvinila štyri osoby, medzi ktorými je aj 27-ročný Gary Madar, brat šoféra 36-ročnej Kardashian West Michaela Madara, ktorého prepustili v stredu. Celkovo polícia v tomto prípade zadržala sedemnásť osôb, pričom sedem z nich následne prepustila na slobodu.


K spomínanému prepadnutiu došlo 3. októbra v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža. Podľa dostupných informácií do apartmánu Kardashian West vošli maskovaní lupiči prezlečení za policajtov a namierili na ňu zbraň. Manželku rappera Kanyeho Westa zviazali a nechali ju v kúpeľni, no fyzicky jej neublížili. Z apartmánu jej zmizli šperky v približnej hodnote desať miliónov eur. Podozrivých zatkli v pondelok skoro ráno počas razií v okolí Paríža, ako aj v ďalších mestách vo Francúzsku. Počas zásahu našli 200-tisíc eur v hotovosti, no ukradnuté šperky sa vyšetrovateľom zatiaľ nepodarilo vypátrať. Polícia zadržala podozrivých na základe stôp DNA, ktoré zanechali na mieste činu. Vzorky odobrali z materiálu, ktorým Kardashian West zviazali, ako aj z diamantového prívesku v tvare kríža, ktorý pri úteku stratili. Ostatných podozrivých vypátrali na základe vyhodnocovania videozáznamov a monitoringu.


Kim Kardashian West je známa vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. Spomínaný West, s ktorým sa zosobášila v roku 2014, je už jej tretím manželom. S rapperom má dve deti - dcéru North a syna



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies