Z pokusu krádeže je obvinený Marcel z Bratislavy

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 10:45 • 2 min
Z pokusu krádeže je obvinený Marcel z Bratislavy

BRATISLAVA - Polícia vzniesla obvinenie voči 36-ročnému Marcelovi J. z Bratislavy pre trestný čin neoprávneného zásahu do práva k domu, bytu alebo k nebytovému priestoru v súbehu s prečinom krádeže v štádiu pokusu.

slovakia

left justify in out

V prípade dokázania viny môže stráviť za mrežami až tri roky. TASR informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

"Menovaný dňa 3.7.2016 v čase okolo 14.00 h poškodil na Rudnayovom námestí reťaz, ktorá bola umiestnená na jedných z dverí do nebytových priestorov, patriacich Katedrále sv. Martina. Vo vnútorných priestoroch sa následne pokúsil odcudziť tam uskladnený rôzny stavebný materiál a stavebné náradie, avšak pri tomto pokuse bol spozorovaný hliadkou PZ," uviedol Szeiff.

 

Následným preverovaním sa podľa polície preukázalo že Marcel sa takéhoto skutku dopustil aj napriek tomu, že bol v predchádzajúcich 24 mesiacoch už za podobný čin odsúdený.

 

"Po vykonaní potrebných úkonov bol menovaný prepustený, v súčasnosti je stíhaný na slobode," dodal Szeiff.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies