Z milostnej aféry Hollanda profituje výrobca potrieb pre motorkárov

NETKY.SK • 23 Január 2014, 11:18 • 2 min
Z milostnej aféry Hollanda profituje výrobca potrieb pre motorkárov

PARÍŽ - Odhalenie milostnej aféry francúzskeho prezidenta Francoisa Hollanda s herečkou Julie Gayetovou má aj pozitívne následky: francúzsky výrobca potrieb pre motorkárov, firma Motoblouz, sa teší z vypredania skladových zásob prilby Dexter.

slovakia

left justify in out

Podľa zverejnených fotografií práve túto prilbu mával Hollande na hlave počas svojich tajných nočných presunov skútrom z Elyzejského paláca do bytu, kde ho čakávala jeho nová priateľka. Denník La Voix du Nord informoval, že odvtedy, ako bulvárny magazín Closer zverejnil sériu fotografií, odhaľujúcich Hollandov románik, sa prilby Dexter tešia vo Francúzsku nesmiernej popularite. 

"Za 24 hodín sa predalo viac ako 1000 kusov. Toľko sa ich zvyčajne predá za 10-15 dní," vysvetlil generálny riaditeľ  Motoblouz Thomas Thumerelle, ktorý súčasne informoval, že padlo rozhodnutie zmeniť názov výrobku z Dexter na Dexter Président.

Za to, že používa jej model prilby, sa firma Hollandovi poďakovala formou inzerátu v denníku Libération. "Vítame, že ste si pre Svoje výjazdy na dvoch kolesách vybrali práve výrobok francúzskej značky. Ďalšie výrobky z našej novej kolekcie na Vás čakajú na našej webovej stránke, aby aj Vaše budúce eskapády boli bezpečné," uvádza sa v inzeráte, ktorý upozorňuje aj na dámske motorkárske bundy ako vhodný darček pre partnerku ku sviatku sv. Valentína. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies