WTA Cincinnati: Šarapovovej nevyšiel návrat po zranení

NETKY.SK • 14 August 2013, 10:32 • 2 min
WTA Cincinnati: Šarapovovej nevyšiel návrat po zranení

CINCINNATI - Ruske Marii Šarapovovej nevyšiel návrat do zápasového diania po zranení ľavého bedra.

slovakia

left justify in out

V prvom zápase od vyradenia v druhom kole Wimbledonu prehrala štvornásobná grandslamová víťazka v 2. kole na turnaji v Cincinnati s Američankou Sloane Stephensovou 6:2, 6:7 (5), 3:6. Problémy s bedrom narušili Šarapovovej prípravu na US Open. Pôvodne mala hrať už na turnajoch v Stanforde a Toronte, ale napokon sa z nich odhlásila.

Pre Šarapovovú bol utorkový zápas prvým pod vedením trénera Jimmyho Connorsa. Obaja začali spolupracovať pred pár týždňami. Zatiaľ je predčasné hovoriť, či Šarapovová dosiahne pod vedením osemnásobného grandslamového šampióna podobné úspechy ako Andy Murray pri spolupráci s Ivanom Lendlom. "Ak by som dnes plnila taktické plány, asi by som neprehrala. Pracujem na zlepšení hry a verím, že moje výkony budú po pauze rásť. Je ťažké, ak prehráte v tejto fáze turnaja. Jednoducho musím ešte tvrdo trénovať a postupne sa dostávať dopredu," povedala Šarapovová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies