Wimbledon: Čepelová prehrala v 2. kole štvorhry

NETKY.SK • 29 Jún 2013, 08:39 • 2 min
Wimbledon: Čepelová prehrala v 2. kole štvorhry

LONDÝN - Slovenská tenistka Jana Čepelová a Gruzínka Oksana Kalašnikovová prehrali v piatkovom stretnutí 2. kola štvorhry žien na treťom grandslamovom turnaji sezóny Wimbledone v Londýne (24. júna - 7. júla, dotácia 22,56 milióna libier, tráva) s jednoznačne favorizovanou českou dvojicou Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká za expresných 35 minút dvakrát 1:6. Zdolané si odnášajú 160 bodov do príslušného svetového rebríčka WTA a spoločnú prémiu 12 000 libier.

slovakia

left justify in out

Pre 20-ročnú Košičanku Čepelovú, 275. v hodnotení tejto disciplíny (ešte nebola v Top 200), išlo o seniorský debut v debli na medzinárodných otvorených majstrovstvách Anglicka. Pri premiére na úrovni veľkej štvorky sa nedávno v Paríži na Roland Garros po boku Češky Karolíny Plíškovej lúčila v 1. kole. S krajankou Chantal Škamlovou triumfovala v roku 2010 vo štvorhre junioriek na melbournských Australian Open. 

Zverenkyňa Martina Zathureckého v rámci programu NTC Čepelová v utorok v 1. kole dvojhry v areáli All England Lawn Tennis and Croquet Clubu prekonala Češku Kristýnu Plíškovú, vo štvrtok však v 2. kole nestačila na Talianku Robertu Vinciovú. 

Štvorhra žien - 2. kolo: 
Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká (ČR-2) - Jana Čepelová, Oksana Kalašnikovová (SR/Gruz.) 6:1, 6:1 za 35 minút (17, 18) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies