Wigan chce za Mosesa 10 miliónov libier

NETKY.SK • 18 August 2012, 17:56 • 2 min
Wigan chce za Mosesa 10 miliónov libier

Wigan chce za Mosesa 10 miliónov libier - Futbal LONDÝN – V nedeľu, pred ligovým zápasom , bude Chelsea rokovať s Wiganom o dokončení prestupu útočníka Victora Mosesa. Wigan si nigérijského reprezentanta cení na 10 miliónov libier a chce, aby Chelsea zapl

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – V nedeľu, pred ligovým zápasom , bude Chelsea rokovať s Wiganom o dokončení prestupu útočníka Victora Mosesa.
Wigan si nigérijského reprezentanta cení na 10 miliónov libier a chce, aby Chelsea zaplatila 7 miliónov hneď a zvyšok v splátkach. To však londýnsky klub zatiaľ odmieta.

Ak sa kluby dohodnú na prestupe, tak by Moses mal zarábať okolo 40.000 libier týždenne, ale tréner Wiganu Roberto Martinez varoval Chelsea, že najprv budú musieť splniť finančnú požiadavku predsedu klubu. Tréner povedal: "Radšej by som v lete budúceho roka pustil Victora zadarmo, ako ho predať do iného klubu za menej ako je jeho hodnota."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies