West Ham remizoval s West Bromwichom 1:1

NETKY.SK • 30 November 2015, 09:15 • 2 min
West Ham remizoval s West Bromwichom 1:1

LONDÝN - Futbalisti Tottenhamu Hotspur remizovali v nedeľňajšom zápase 14. kola anglickej Premier League s FC Chelsea 0:0. Londýnske derby gól neprinieslo, najväčšiu šancu mal v 67. minúte hosťujúci Eden Hazard, ktorého prudkú strelu z uhla vytlačil na roh brankár Spurs Hugo Lloris.

slovakia

left justify in out

Tottenham natiahol svoju sériu neporazenosti na 13 zápasov, čo je nový klubový rekord. Remízou si zároveň poistil piate miesto v tabuľke. Chelsea pokračuje v nepresvedčivých výkonoch a po ďalšej strate bodov zostala na 14. mieste.

 

Nerozhodný výsledok sa zrodil aj v súboji medzi West Hamom United a West Bromwichom Albion. Skóre na štadióne Boleyn Ground otvoril v 17. minúte domáci Mauro Zarate, ktorý exportne zakrútil do siete priamy kop z 25 metrov. "Kladivári" však tesný náskok neudržali. Smoliarom bol ich kapitán Winston Reid, ktorý si v 50. minúte zrazil do brány strelu Rickieho Lamberta.

 

West Ham po remíze 1:1 poskočil v tabuľke na siedmu priečku, West Brom je trinásty.

 

Premier League - 14. kolo:

Tottenham Hotspur - FC Chelsea 0:0

 

West Ham United - West Bromwich Albion 1:1 (1:0)

Góly: 17. Zarate - 50. Reid (vlastný)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies