Weiss na súboj Slovákov s Dánmi v Trnave donominoval Kaščáka

NETKY.SK • 28 Marec 2011, 11:46 • 2 min
Weiss na súboj Slovákov s Dánmi v Trnave donominoval Kaščáka

Weiss na súboj Slovákov s Dánmi v Trnave donominoval Kaščáka

slovakia

left justify in out

img

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss donominoval na prípravný súboj Slovákov s Dánskom 29. marca v Trnave aj stredopoliara Mareka Kaščáka zo Spartaka Trnava.
      Weissovi z pôvodného menoslovu vypadli pre zranenia Juraj Kucka, Miroslav Karhan, Marek Sapara, Vladimír Weiss. V kvalifikačnom zápase v Andorre chýbal aj Stanislav Šesták, ktorého sa však lekári národného výberu snažili dať do duelu so zverencami kouč Mortena Olsena do poriadku. Otázny je aj štart Mareka Čecha.
      Pre Slovensko to bude vôbec prvý duel v samostatnej ére s majstrami Európy z roku 1992. V rokoch spoločnej československej reprezentácie bolo pritom Dánsko jedným z najčastejších súperov, keď tieto tímy odohrali dovedna 14 vzájomných zápasov, v ktorých Československo zaznamenalo deväť víťazstiev a päť remíz s impozantným skóre 31:8.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies