Weiss ml. zavelil gólom k obratu vo štvrťfinále Španielskeho pohára

NETKY.SK • 18 Január 2012, 08:25 • 2 min
Weiss ml. zavelil gólom k obratu vo štvrťfinále Španielskeho pohára

Weiss ml. zavelil gólom k obratu vo štvrťfinále Španielskeho pohára - Futbal Vladimír Weiss ml.

slovakia

left justify in out

img

Vladimír Weiss ml. prispel výraznou mierou k tomu, že futbalisti Espaňolu Barcelona neutrpeli fiasko v Španielskom pohári na úkor treťoligového klub CD Mirandes. Slovenský reprezentačný krídelník v 85. minúte znížil na 1:2, aby napokon papierový favorit zvíťazil 3:2.
      Ešte päť minút pred koncom vyhrávali v Barcelone hostia 2:0, ale potom slovenský krídelník zužitkoval výkop brankára Kika Casillu, keď  po rýchlom brejku obišiel gólmana hostí a skóroval do odkrytej bránky. Domácich tento moment nakopol. Už o necelé dve minúty neskôr vyrovnal Rui Fonte a víťazný zásah obstaral po defenzívnej "hrúbke" hostí Joan Verdu.
      Espaňol Barcelona je štvornásobným víťazom Španielskeho pohára, ale naposledy sa zo zisku tejto trofeje tešil v roku 2006. Štvrťfinálová odveta je na programe 24. januára na severe Pyrenejského polostrova. Tím Mirandes na ceste do štvrťfinále vyradil napríklad aj Villarreal a Racing Santander, v prípade postup do ďalšej fázy sa stretne s jedným dvojice tímom Athletic Bilbao - Real Mallorca.

      Španielsky pohár - štvrťfinále, prvý zápas:
      Espaňol Barcelona - CD Mirandes  3:2 (0:1)
      Góly: 85. WEISS, 87. Riu Fonte, 89. Verdu - 28. Arroyo, 78. Pablo.
      /V. Weiss za domácich celý zápas a dal gól/

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies