Wayne Rooney otázny na zápas s Benficou Lisabon

NETKY.SK • 22 November 2011, 08:34 • 2 min
Wayne Rooney otázny na zápas s Benficou Lisabon

Wayne Rooney otázny na zápas s Benficou Lisabon - Futbal MANCHESTER - Wayne Rooney chýbal na tréningu Manchestru United pred odvetou Ligy Majstrov s Benficou Lisabon, ktorá sa odohrá v utorok 22. 11.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Wayne Rooney chýbal na tréningu Manchestru United pred odvetou Ligy Majstrov s Benficou Lisabon, ktorá sa odohrá v utorok 22.11.2011 na štadióne Old Trafford.

Anglický útočník bol v zostave Červených Diablov, ktorá vyhrala v sobotu na ihrisku Swansea a predpokladalo sa, že nastúpi aj v dôležitom zápase proti Benfice, ktorý United musia vyhrať aby si zaistili postup zo skupiny C.

Avšak, Rooney dnes ráno chýbal, čo vyvoláva obavy či bude fit na zajtrajší zápas.
Zo strany klubu zatiaľ nebolo potvrdené či sa Rooney zranil, ale Sir Alex Ferguson by mal aktualizovať tento stav počas predzápasovej tlačovej konferencie. Na tréningu tiež chýbal reprezentant Severného Írska, obranca Jonny Evans.
Obranca Chris Smalling a útočník Danny Welbeck, ktorí vynechali víkendový zápas v Južnom Walese kvôli zraneniu, trénovali v malej skupine mimo tej hlavnej, hoci predtým Ferguson naznačil, že Smalling by mohol byť fit na utorkový zápas.
Dlhodobo zranení Michael Owen a Tom Cleverley neboli prítomní, ale dobrá správa je, že obranca Patrice Evra, ktorý trpel vírusom, bol súčasťou 21-člennej skupiny, ktorá trénovala normálne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies