Warmaster sa ukázal ako ozajstný gentlema

NETKY.SK • 9 September 2016, 13:07 • 2 min
Warmaster sa ukázal ako ozajstný gentlema

HAMBURG - Minulý víkend zavítalo UFC na európsky kontinent. Podľa fanúšikov išlo o priemerné zápasy, ale hlavný zápas večera v ťažkej váhe medzi Andreiom Arlovskim a Joshom Barnetom priniesol pekné vyvrcholenie galavečera.

slovakia

left justify in out

Diváci mohli vidieť kvalitný zápas ale aj pekné momenty po zápase čo sa v dnešnej dobe len tak nevidí. Po vyhlásení víťaza si Barnett k sebe zavolal Arlovského a rozprával o tom, že oni dvaja spravili všetko pre to aby sa diváci bavili.

 

Priateľská atmosféra pokračovala aj na pozápasovej konferencii:

 

"Viem, že Andrei dnes večer prehral, ale tu nejde iba o výhry a prehry. Keď si pozrieš s kým zápasil za posledné roky on a aj ja tak uvidíš, že sme prehrali iba s najlepšími zápasníkmi ale tak isto sme ich aj porážali.  Jednu prehru mal s Overeemom, ktorý bude mať onedlho titulový zápas. Druhú prehru mal s Miocicom ktorý je zasa momentálny držiteľ titulu. Takže nie je to také ako keby som zápasil s "babrákom mesiaca". Kto by dokázal okrem nás zápasiť znova a znova stále s tými najlepšími?"

 

Arlovski sa vyjadril a našťastie nebol až tak deprimovaný:

 

"Dnes bol môj súper lepší, toto je moja tretia prehra v rade. Teraz je na čase si zobrať trocha dovolenky a potom sa vrátim ešte silnejší. Aspoň som dnes večer nedostal K.O. ale  som bol zaškrtený. Je to výborný zápasník, dnes bol lepší. Ešte stále som v top 10 takže ako ďalej, bude to záležať na mojom agentovi a vedení UFC.  Je to tak, ako som už hovoril dnes bol lepší. S trénermi si pozrieme zápas a napravíme chyby. Stále som v top 10, a prehral som s dvoma chalanmi čo idú teraz o titul.  Ešte v sebe stále cítim oheň. Cítim, že som pripravený na boj."

 

Ak Arlovskeho nezlomia tieto prehry a podarí sa mu ešte zabodovať, tak šancu na titul by ešte mohla prísť. Barnet je v lepšej pozícií, ak by spravil ešte pár dobrých zápasov tak by mohol zabojovať o titul určite aj on.   




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies