Vzlietnite s nami do oblakov! Nebo sa vám otvorí 1. mája v Sládkovičove!

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 11:15 • 2 min
Vzlietnite s nami do oblakov! Nebo sa vám otvorí 1. mája v Sládkovičove!

Prídite si pozrieť veľkolepé divadlo, ktoré sa odohrá na modrej oblohe! Už 1. mája (pondelok) od 10:00 je pre vás pripravený skvelý zábavný program na letisku v Sládkovičove.

slovakia

left justify in out

Letecký deň Otvorenie NEBA na letisku v Sládkovičove má pre vás aj tento rok pripravený bohatý program. Ako prvý účinkujúci vystúpi legendárny maďarský pilot Peter Besenyei. Ten stál pri samotnom zrode akrobacie v oblakoch, ako ju poznáme. Je známy predovšetkým svojim agresívnym a bezchybným prejavom a v jeho prevedení free - style je niečím, pri čom skutočne naskakuje husia koža. Dá sa povedať, že vekom ho možno považovať za jedného z veteránov. To, čo ale predvádza, vás rozhodne vyvedie z omylu. Jeho meno sa veľmi úzko spája aj s prestížnou sériou pretekov Red Bull Air Race. Bol to práve Besenyei, ktorého ľudia z Red Bull oslovili, aby sa stal súčasťou tímu, ktorý stvorí najväčší a najuznávanejší letecké preteky sveta. Právoplatne sa tiež radí medzi najväčšie hviezdy, ktoré sa kedy týchto pretekov zúčastnili.

 

V oblakoch sa tiež predstaví Pán pilot - Dušan Šamko. Ten patrí medzi stálicu československého akrobatického lietania. V roku 1995 bol vyhlásený najlepšieho športovca SR v leteckej akrobacii. Nalietaných má viac ako 7 000 tisíc letových hodín.

 

Organizátori nezabúdajú ani na detské publikum. Špeciálne pre ne je pripravené lietadlo Dusty, pri ktorom bude možné fotenie. Zabaviť sa budete môcť na štvorkolkách, ktoré zapožičala firma HIM MOTOSHOP, tešiť sa tiež môžete na prelet stíhačky MO SR a veľa ďalších sprievodných podujatí. Pre úplne najmenších je pripravený detský program HRAJKOVO, skákací hrad, pre tých starších lukostreľba, streľba na terč a o hudbu sa postará ADY FORRO BAND.

 

Čo poviete? Stojí za to zapísať si 1. máj do kalendára? Určite áno! Len pre úplnosť pripomíname, že vstupné je zadarmo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies