Vyššie prémie tenistov na tohtoročnom Roland Garros

NETKY.SK • 26 Apríl 2017, 13:58 • 2 min
Vyššie prémie tenistov na tohtoročnom Roland Garros

PARÍŽ - Druhý zo štvorice grandslamových turnajov Roland Garros v Paríži hlási zvýšenie odmien pre tenistov, a to v priemere o 12%. V tomto roku sa šampióni mužskej a ženskej dvojhry na tradičnom antukovom vrchole sezóny budú tešiť okrem vzácnych trofejí aj zo šekov na 2,1 milióna eur. V porovnaní s vlaňajškom je to o 100 000 eur viac.

slovakia

left justify in out

Riaditeľ slávneho podujatia na parížskych dvorcoch Rolanda Garrosa Guy Forget tvrdí, že celková dotácia presahuje 36 miliónov eur, čo je o 4 milióny viac ako v roku 2016. Najmarkantnejšie zvýšenie odmien pocítia hráči, ktorí sa rozlúčia s turnajom medzi 1. kolom a štvrťfinálovou fázou. Títo dostanú až o 16% vyššie odmeny ako pred rokom.

Roland Garros 2017 sa uskutoční v termíne 28. 5. - 11. 6. Najprestížnejšie tituly vo dvojhre budú obhajovať Srb Novak Djokovič a Španielka Garbine Muguruzová-Blancová.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies