Výsledky zatiaľ najväčšieho eventu v histórii MMA - UFC 205

NETKY.SK • 17 November 2016, 10:49 • 2 min
Výsledky zatiaľ najväčšieho eventu v histórii MMA - UFC 205

NEW YORK - Minulý víkend sa konal jeden z najočakávanejších galavečerov roka, UFC 205 v New Yorku. Každý zápas naplnil očakávania, diváci sa nenudili ani sekundu.

slovakia

left justify in out

Joanna Jędrzejczyková vs. Karolina Kowalkiewiczová

Očakávaný zápas dvoch veľmi tvrdých poľských zápasníčok. Hneď v prvom kole sa začali tvrdo rozdávať veľké údery, no obidve zápasníčky sú známe tým, že vydržia veľmi veľa a nejaký silný začiatok ich nerozhádzal. Prvé kolo bolo dosť vyrovnané no koniec kola patril Jedrzejczykovej. Bolo vidno že Kowalkiewiczová nebude vôbec ľahkou súperkou. V druhom a treťom kole sa vyzývateľka tlačila dopredu no Jedrzejczyková s chladnou hlavou ustupovala a nehrnula sa do zbytočných chýb a postupne sa prepracovala k väčšej a väčšej dominancií. V štvrtom kole sa dostala na kôň Kowalkiewiczová po veľmi tvrdom údere po ktorom sa Jedrzejczyková musela pár minút brániť lebo ak by iba na sekundu povolila mohlo by to znamenať koniec. V takejto situácií ju vidno iba veľmi zriedkavo. No potom prebrala iniciatívu a už do konca zápasu nič nenechala na náhodu. Dievčatá predviedli výborný zápas ktorý sa určite oplatí pozrieť ešte raz.

 

Tyron Woodley vs. Stephen Thompson

Zápas dostal ocenenie: Fight of the night. Prvé kolo nebolo ničím výnimočné, nič zvláštne sa v podstate nestalo. V druhom kole potom Woodley ztrhol Thompsona a z half guardovej pozície začal ničiť súpera no ten to vydržal. Tretie kolo bol aktívnejší Thompson, mal presné údery a kontroloval Woodleyho útoky. Štvrté kolo bolo podobné, Thompson bol dobre pripravený fyzicky aj psychicky. Ale potom prišiel moment keď sa nakopol Woodley a začal nekompromisne drtiť svojho súpera. Lenže Thompson je veľmi tvrdým zápasníkom a všetky útoky statočne ustál. Woodley mu ku koncu kola nasadil ešte nepríjemné škrtenie-gilotínu. Vyzeralo to veľmi nepríjemne ale Thompsonovi sa podarilo ujsť a navyše ešte na zemi začal útočiť s údermi no akurát zaznel gong. Posledné kolo bolo už viacej opatrné a taktické, Thompson sa zameral viac na presné údery ale tak isto si išiel po víťazstvo aj Woodley. No celý zápas bol taký vyrovnaný, že rozhodcovia sa zhodli na remíze, takže šampiónom váhy naďalej zostáva Tyron Woodley.

 

Eddie Alvarez vs. Conor McGregor

Najočakávanejší zápas večera. McGregor sa chystal prepísať históriu tak do toho dal všetko. V prvom kole sme videli pár kopov od Alvareza ktoré trocha zatriasli s McGregorom. Ale toto bolo od neho asi všetko. Ír zasa ukázal silu svojich úderov aby Alvarez vedel čo môže počas zápasu očakávať. Oťukávali sa navzájom, no obaja išli veľmi rozumne a opatrne.

 

Druhé kolo začal tvrdšie Alvarez, ale potom pokračoval v rozumnej hre. McGregor ho chcel vyprovokovať s tým, že išiel proti nemu s rukami za chrbtom, no Alvarez sa nenechal rozhodiť. Po presnom údere sa Alvarez na chvíľu ocitol na zemi ale nebolo to nič nebezpečné. Hneď potom pritlačil McGregora ku klietke a chcel ho strhnúť no nepodarilo sa mu to. Potom ako sa odlepili od klietky prišla presná kombinácia Íra ktorá ukončila zápas. Po tejto výhre je McGregor prvým zápasníkom ktorý má v UFC dva tituly v rôznych váhach naraz.

 

Ostatné výsledky UFC 205:

Miesha Tate vs. Raquel Pennington víťazka Rachel Pennington.

Chris Weidman vs. Yoel Romero víťaz Romero.

Liz Camouche vs. Katly Chookagian víťaz Camouche.

Tim Boetch vs. Rafael Natal víťaz Boetch.

Khabib Nurmagomedov vs. Michel Jonhson víťaz Nurmagomedov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies