Vyšetrovatelia nedokážu zistiť, čo spôsobilo pád letu 5017 v Alžírsku

NETKY.SK • 21 September 2014, 08:19 • 2 min
Vyšetrovatelia nedokážu zistiť, čo spôsobilo pád letu 5017 v Alžírsku

PARÍŽ - Vyšetrovatelia, ktorí zisťujú okolnosti júlového pádu lietadla spoločnosti Air Algerie, pri ktorom prišli všetky osoby na palube o život, oznámili dnes, že nemajú žiadne pevné stopy, ktoré by mohli ozrejmiť príčinu nehody.

slovakia

left justify in out

Bernard Boudaille z francúzskeho vyšetrovacieho úradu BEA povedal, že vyšetrovatelia stále nevedia, čo zapríčinilo pád letu 5017. Lietadlo McDonnell Douglas MD-83 malo na palube 110 pasažierov a šesť členov posádky. 
     

Boudaille povedal na tlačovej konferencii v meste Bamako v africkom Mali, že vyšetrovatelia " v tejto chvíli neuprednostňujú žiadne stopy, pokračujeme v preverovaní všetkých dát, ktoré máme k dispozícii".
     

Takmer polovica obetí pádu boli Francúzi. Na palube boli aj ďalší Európania, Kanaďania a Afričania. Šiesti členovia posádky boli Španieli, doplnila agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies