Vyšetrovanie Messiho daní rozšírili o ďalšie roky

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 19:25 • 2 min
Vyšetrovanie Messiho daní rozšírili o ďalšie roky

BARCELONA - Vyšetrovanie možných daňových podvodov futbalistu FC Barcelona Lionela Messiho sa rozšírilo na ďalšie roky. Pôvodne sa hovorilo o období medzi rokmi 2007 a 2009. Podľa španielskej tlačovej agentúry EFE vyšetrujú tamojšie štátne orgány futbalistove príjmy i v rokoch 2010-2012.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný Messi je aj s otcom Jorgem Horaciom podozrivý z daňových únikov vo výške minimálne štyri milióny eur. Vyšetrovatelia tvrdia, že peniaze z marketingovej činnosti posielali do daňových rajov. Ročne malo ísť až o 19 miliónov eur. Štvornásobný najlepší futbalista sveta obvinenia odmieta a vyhlásil: "Vždy sme plnili svoje daňové povinoosti podľa odporúčania našich daňových poradcov. Tí aj teraz túto záležitosť vysvetlia." Informácie zverejnil web televíznej stanice Eurosport.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies