Jozef Oklamčák oslavuje špeciálne výročie! Ktorá žena je preňho najkrajšia?

NETKY.SK • 6 August 2022, 08:00 • 2 min
Jozef Oklamčák oslavuje špeciálne výročie! Ktorá žena je preňho najkrajšia?

BRATISLAVA - Presne dnes uplynie 35 rokov odvtedy, ako Jozef Oklamčák odštartoval novodobú tradíciu súťaže krásy v bývalom Československu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Úspešný majiteľ modelingovej, hudobnej a reklamnej agentúry a odborník na krásu žien sa tak tento víkend chystá oslavovať. Aj vy ste si mysleli, že úplne prvá miss bola Ivana Christová? Jozef Oklamčák nás vyviedol z omylu.


„Bolo to v prvý augustový víkend v roku 1988 vo Vysokých Tatrách. Súťaž sa konala po vyše 20 rokoch od poslednej súťaže miss v ČSR, kedy zvíťazila, dnes už takpovediac živá legenda, Alžbeta Štrkulová, a necelý rok predtým, ako sa Ivana Christová stala Miss Československa," hovorí Jozef Oklamčák. Zakladateľ súťaže nám prezradil aj to, že išlo o Češku, ktorá pochádzala z kráľovského mesta Litoměřice. 

 

 img

 

Jozef Oklamčák tak patrí medzi najskúsenejších a najdlhšie pôsobiacich  profesionálnych organizátorov súťaží ženskej krásy vo svete.

 

„Totiž je málo takých, ktorí tak dlho zotrvali, resp. prežili, pri súťažiach ženskej krásy. A i napriek rôznym názorom na ženské vrtochy vám môžem povedať, že ja sa medzi ženami cítim veľmi šťastne a spokojne. Je to pre mňa tá najkrajšia práca na svete," hovorí zakladateľ miss.

 

img

 

Minulý rok oslávil Jozef Oklamčák taktiež výročie týkajúce sa ženskej krásy. Pred štyridsiatimi rokmi si vybral tú najdôležitejšiu, svoju manželku Annu, s ktorou sú tento rok spolu už neuveriteľných 41 rokov.

 

img

 

„Štyridsiate výročie manželského sľubu Jozef a Anka Oklamčákovci. Presne pred 40 rokmi som sa rozhodol oficiálne spojiť svoj život s touto kráskou. A musím povedať, že to bolo najlepšie rozhodnutie v mojom živote. Aj vám všetkým želám v nadchádzajúcich dňoch len tie najlepšie rozhodnutia, ktoré vydržia aspoň tak ako mne,“ uviedol pri vlaňajšom jubileu Jozef Oklamčák.

 

img

Manželia Oklamčákovci v súčasnosti

 

Napriek tomu, že by Jozef Oklamčák už mohol  len sedieť doma a oddychovať, na takýto "dôchodok" sa rozhodne nechystá. Večný optimista hovorí: „Vek je len číslo." Ako inak by sa dal zakončiť článok o "misskách" než heslom Jozefa Oklamčáka: Nech žijú krásne a sympatické ženy všetkých vekových kategórií!"

 

Z domova: Ministerka Kolíkova v netradičnej úlohe modelky. Koho týmto krokom podporila?

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies