Výkonný výbor SZĽH zatiaľ nedostal od Slovana žiadnu žiadosť

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 16:09 • 2 min
Výkonný výbor SZĽH zatiaľ nedostal od Slovana žiadnu žiadosť

BRATISLAVA - Stredajšie zasadnutie výkonného výboru Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) nerokovalo o možnostiach pre Slovana Bratislava či iný slovenský klub v súvislosti s budúcnosťou v niektorej zo zahraničných súťaží v nasledujúcej sezóne.

slovakia

left justify in out

"Belasí" po troch rokoch rokoch pravdepodobne opustia Kontinentálnu hokejovú ligu (KHL) a zatiaľ nie je známe, v ktorej súťaži budú pôsobiť. Okrem návratu do extraligy bola v hre aj účasť v nadnárodnej lige EBEL či českej extralige.

 

"Slovenský zväz ľadového hokeja nemá na stole nemá žiadnu žiadosť od Slovana Bratislava. V stredu sa konalo zasadnutie výkonného výboru SZĽH, no ten sa nemal čím zaoberať v tejto veci. Keď niečo príde, potom sa tomu budeme venovať," informoval prezident SZĽH Igor Nemeček a doplnil, že najbližšie zasadnutie výkonného výboru sa uskutoční 21. apríla. "Dovtedy sa určite nebude nič riešiť," dodal. Už skôr bolo známe stanovisko vedenia najvyššej českej hokejovej súťaže, ktoré sa prípadným štartom Slovana v extralige bude zaoberať až po oficiálnej žiadosti zo strany slovenského zväzu.

 

Súhlas VV SZĽH nebude Slovan potrebovať v prípade zotrvania v KHL alebo pri návrate do najvyššej slovenskej súťaže. "V prípade návratu do extraligy existuje dohoda medzi klubom a riadiacim orgánom Pro Hokejom. Ak by mal Slovan záujem o vstup do inej súťaže, musí si podať žiadosť na výkonný výbor," doplnil Igor Nemeček.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies