Výbuch pred indonézskou ambasádou v Paríži poškodil autá a budovy

NETKY.SK • 21 Marec 2012, 12:42 • 2 min
Výbuch pred indonézskou ambasádou v Paríži poškodil autá a budovy

Výbuch pred indonézskou ambasádou v Paríži poškodil autá a budovy - Krimi Bomba v balíku vybuchla dnes okolo piatej hodiny rannej pred indonézskou ambasádou v Paríži. Nikoho nezranila, keďže v tom čase sa vonku pohybuje iba málo ľudí, ale spôsobila závažn

slovakia

left justify in out

img

Bomba v balíku vybuchla dnes okolo piatej hodiny rannej pred indonézskou ambasádou v Paríži. Nikoho nezranila, keďže v tom čase sa vonku pohybuje iba málo ľudí, ale spôsobila závažné škody na majetku. V okruhu 50 metrov vyrazila okná v domoch a zaparkovaných autách, z ktorých dve zachvátil požiar.
      Podľa prvých výsledkov vyšetrovania balík s výbušninou umiestnili pred ambasádu traja neznámi muži. Útok, ku ktorému sa bezprostredne nikto neprihlásil, vyšetruje protiteroristická jednotka parížskej polície. 
      Agentúra AP citovala policajný zdroj, ktorý povedal, že podozrivý balík objavil zamestnanec ambasády a stihol od nej odstúpiť, kým vybuchol.
      Indonézsky minister zahraničných Marty Natalegawa k incidentu povedal: "Máme evidentne vážne obavy z výbuchu v Paríži, ku ktorému došlo dnes ráno približne o 05.15 h v priestoroch našej ambasády v Paríži. Zatiaľ nie je jasné, či bola cieľom výbuchu indonézska ambasáda, alebo či sa bomba ocitla pred ambasádou náhodou."
      Podľa jeho slov je priskoro nato povedať, či existuje nejaká súvislosť medzi dnešnou balíkovou bombou a útokom na židovskú školu v Toulouse, kde prišli tento týždeň o život tri deti a rabín.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies