Výbuch muničného skladu ruských ozbrojených síl: Neprežilo 10 ľudí!

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 08:20 • 2 min
Výbuch muničného skladu ruských ozbrojených síl: Neprežilo 10 ľudí!

MOSKVA - Počet obetí explózie v muničnom sklade ruských ozbrojených síl v Zabajkalsku na Sibíri stúpol na najmenej desať osôb, uviedla dnes tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Pri požiari, ktorý zachvátil muničný sklad pri obci Boldaja Tura, následne vybuchli protitankové míny a ďalšia munícia. Jedenásť pracovníkov zariadenia utrpelo zranenia, z toho štyria sú v kritickom stave.
      

Medzi obeťami boli vojaci i civilní zamestnanci. Rodiny obetí sú v starostlivosti psychológov, situácia na mieste incidentu bola pod kontrolou. Ruské ministerstvo obrany vyslalo na miesto nešťastia vyšetrovaciu komisiu.
      

Udalosť si vynútila aj dočasné prerušenie železničnej dopravy na Transsibírskej magistrále v Zabajkalsku. Požiar vznikol po tom, ako sa k muničnému skladu dostali plamene z okolitých lesov, kde už niekoľko dní vyčíňajú lesné požiare.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies