Vyberte si svoj druhý domov pri Chorvátskom mori

NETKY.SK • 2 November 2017, 10:53 • 2 min
Vyberte si svoj druhý domov pri Chorvátskom mori

Snívate o druhom domove v exotickom Stredomorí, ale neviete ako na to? Vyhľadávanie a kúpa nehnuteľnosti v zahraničí býva vo väčšine prípadov obtiažna, a práve preto vám na pomoc prichádza agentúra Jadran Reality s dlhoročnými skúsenosťami v tejto oblasti.

slovakia

left justify in out

Jadran Reality pôsobí na medzinárodnom trhu s nehnuteľnosťami už viac ako desať rokov. Svoje pôsobenie začala v roku 2007 a jej hlavnou činnosťou je pomoc s nákupom a predajom prímorských nehnuteľností v rámci Chorvátska a Talianska. Okrem toho sa však zaoberá aj sprostredkovaním ubytovania. Svojim aktivitám sa venuje s dôrazom na serióznosť a spoľahlivosť jednania, pričom spolupracuje s renomovanými realitnými spoločnosťami, právnymi kanceláriami a maklérmi s dlhoročnými skúsenosťami.

 

Pokiaľ by ste sa teda rozhodli, že si splníte sen a zaobstaráte si svoje „letné sídlo“, Jadran Reality je pre vás tým najlepším partnerom. Okrem toho, že agentúra spracuje ponuku vhodných nehnuteľností, sprostredkuje aj samotnú kúpu s kompletným servisom. Pomôže vám pri rokovaniach o cene, kontrole dokumentácie a rovnako zastreší aj právne služby týkajúce sa najmä prípravy zmlúv spolu s ich prekladom do rodného jazyka. Jadran Reality vám tiež zabezpečí právnu podporu pri riadení vkladu vlastníckeho práva do katastra a pomôže i s mnohými ďalšími úkonmi.

 

Teraz vám v realizácii túžob už nič nebráni!

 

Viac informácii sa dozviete TU.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies