Výber hviezd remizoval v exhibícii s Duklou Trenčín 12:12

NETKY.SK • 28 August 2015, 07:21 • 2 min
Výber hviezd remizoval v exhibícii s Duklou Trenčín 12:12

TRENČÍN - Hokejisti Dukly Trenčín remizovali vo štvrtkovej exhibícii s výberom hviezd NHL 12:12. Celé podujatie malo charitatívny nádych s cieľom pomôcť ako trenčianskej mládeži, tak aj príprave monumentu tragicky zosnulému Pavlovi Demitrovi.

slovakia

left justify in out

Pod vedením trénera Júliusa Šuplera vykorčuľovali na ľad Marián Hossa, Tomáš Tatar, Marián Gáborík, Tomáš Kopecký, Marko Daňo, Richard Pánik, Andrej Sekera, Andrej Meszároš, Ľubomír Višňovský, Richard Lintner, Peter Ölvecký, Michal Handzuš či Rastislav Pavlikovský. Najväčšou hviezdou "hviezd" sa stal Marcel Hossa, ktorý strelil Dukle Trenčín šesť gólov.

Ešte pred úvodným buly darovali slovenskí profiligisti dva šeky v hodnote 1000 eur. Jeden pre Matúša Breznického a druhý zástupcovi z radov fanúšikov, ktorí sa rozhodli uctiť si pamiatku Pavla Demitru vystavaním pamätnej sochy.

 

výsledok:

Výber hviezd NHL - Dukla Trenčín 12:12

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies