Výťažok z benefície pôjde aj tento rok na opravu Nitrianskeho hradu

NETKY.SK • 16 August 2011, 11:06 • 2 min
Výťažok z benefície pôjde aj tento rok na opravu Nitrianskeho hradu

Výťažok z benefície pôjde aj tento rok na opravu Nitrianskeho hradu

slovakia

left justify in out

img

Mesto Nitra a Nadácia Konštantína Filozofa v Nitre organizujú už 17. ročník benefičného koncertu Hoj, vlasť moja. Podujatie sa už tradične koná pri príležitosti osláv Dňa ústavy Slovenskej republiky. Koncert sa uskutoční 31. augusta v Mestskej hale na Dolnočermánskej ulici. Diváci sa môžu tešiť na diela slovenských a svetových majstrov, ktoré odznejú pod taktovkou Rastislava Štúra. Vstupné na koncert je dobrovoľné, vyzbierané finančné prostriedky sa použijú na opravu Nitrianskeho hradu.
      Na tohtoročnom koncerte sa predstavia poprední sólisti a členovia Opery SND Ľubica Vargicová, Jolana Fogašová, Martin Babjak, Ján Babjak a Otokar Klein.
      "Na podujatí zaznejú diela Georgea Bizeta, Eugena Suchoňa, Petra Hanzelyho, Gejzu Dusíka, Giacoma Pucciniho a mnohých ďalších známych umelcov," uviedla Ľudmila Synaková z Mestského úradu v Nitre.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies