Vukušič zatiaľ v Karagande bez triumfu, verí v skorý obrat

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 12:39 • 2 min
Vukušič zatiaľ v Karagande bez triumfu, verí v skorý obrat

KARAGANDA - Slovenský tréner Jozef Vukušič zatiaľ na lavičke svojho kazašského zamestnávateľa Šachtera Karaganda nezažil toľko radostných chvíľ, ako by si predstavoval.

slovakia

left justify in out

Mužstvo 51-ročného rodáka z Košíc, ktorý do Kazachstanu zamieril začiatkom januára, je po šiestich odohraných kolách v rámci tamojšej najvyššej súťaže na poslednom 12. mieste. Účastník skupinovej fázy Európskej ligy 2013/2016 v doterajšom priebehu ligovej súťaže získal iba dva body.


"V úvode kazašského šampionátu sme nehrali proti slabým súperom. Práve naopak, čelili sme veľmi dobrým tímom. Musíme sa dopracovať k prvému triumfu a udržať sa na víťaznej vlne. Máme obmenený káder, no verím, že už čoskoro príde okamih, keď naše mužstvo predvedie svoju optimálnu hru," vyhlásil Vukušič pre oficiálnu klubovú stránku.


Karaganda naposledy v nedeľu nestačila na FK Okžetpes, ktorému doma podľahla najtesnejším rozdielom 0:1. "Bol to pre nás ťažký zápas. Súper strelil prvý gól, čo bol silný psychologický moment. Začali sme byť trochu nervózni. Chceli sme uspieť, mali sme viacero šancí, ktoré zostali nevyužité. Budeme ďalej poctivo pracovať, aby sme čo najskôr prelomili nepriaznivú sériu," doplnil skúsený slovenský tréner.


Niekdajší lodivod FC VSS Košice, Nitry či Ružomberka má vo svojom hráčskom košiari aj jedného krajana - stredopoliara Júliusa Szökeho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies