Vstupenky zápasy Slovana v European Trophy od utorka v predaji

NETKY.SK • 25 Júl 2011, 14:04 • 2 min
Vstupenky zápasy Slovana v European Trophy od utorka v predaji

Vstupenky zápasy Slovana v European Trophy od utorka v predaji - Hokej Od utorka 26. júla budú v sieti Ticketportal k dispozícii vstupenky na domáce zápasy hokejistov Slovana Bratislava v tohtoročnej European Trophy.

slovakia

left justify in out

img

Od utorka 26. júla budú v sieti Ticketportal k dispozícii vstupenky na domáce zápasy hokejistov Slovana Bratislava v tohtoročnej European Trophy. Predávať sa budú za jednotnú cenu 5 eur do všetkých sektorov Zimného štadióna Ondreja Nepelu.
      Slovan postupne zohrá štyri zápasy s jednotným začiatkom o 18.00h:
      štvrtok 11. augusta: KalPa Kuopio
      sobota 13. augusta: Kärpät Oulu
      nedeľa 14. augusta: Linköpings HC
      piatok 19. augusta: Vienna Capitals
      
      Lístky sa budú predávať aj v samotný deň príslušného zápasu v pokladniciach ZŠ, ul. Odbojárov, od 14.00 h.
      Ešte pred úvodným domácim zápasom European Trophy zohrá Slovan svoj prvý prípravný zápas proti tradičnému rivalovi Kometa Brno, vo štvrtok 4. augusta o 18.00h v hlavnej aréne Zimného štadióna Ondreja Nepelu. Lístky na tento zápas budú v predaji tiež od utorka 26. júla v sieti Ticketportal za cenu 5. eur a potom v deň zápasu od 14.00 h.
      Držitelia permanentiek Slovan Bratislava na sezónu 2011/2012 majú vstup na všetky domáce prípravné zápasy, vrátane European Trophy v rámci zakúpených permanentiek. Permanentky na sezónu sa aj naďalej dajú kúpiť v utorok a štvrtok od 16.00 do 18.00 h v pokladniciach na zimnom štadióne.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies