Lewandowski túžil po Reale Madrid, podľa jeho niekdajšieho agenta je to však už nereálne

NETKY.SK • 11 Január 2019, 16:13 • 2 min
Lewandowski túžil po Reale Madrid, podľa jeho niekdajšieho agenta je to však už nereálne

MNÍCHOV - Poľský futbalový útočník Robert Lewandowski bol v minulosti údajne blízko k tomu, aby prestúpil z Bayernu Mníchov do Realu Madrid. Prezradil to jeho niekdajší agent Cezary Kucharski, podľa ktorého 30-ročný rodák z Varšavy veľmi túžil po angažmáne v španielskej metropole.

slovakia

left justify in out

Zároveň priznal, že nechcel ohroziť jeho budúcnosť. "Mohli sme zabojovať o transfer, ale bolo tu riziko. Nikdy by som neohrozil žiadneho môjho klienta," objasnil podľa webu denníka AS Kucharski. Zároveň prezradil, že ponuky mal poľský zakončovateľ aj z iných veľkoklubov. Menovite spomenul Paríž St. Germain.

 

"V prípade PSG sa jeho manželke nepozdávalo sťahovanie do Francúzska a taktiež vôbec nechceli ísť do Anglicka. Jediné, čo sa im pozdávalo, bol Real Madrid," prezradil Kucharski ktorý začiatkom minulého roka ukončil spoluprácu s poľským kanonierom. Toho odvtedy zastupuje Izraelčan Pini Zahavi. "V momente, keď sa spojil so Zahavim, bolo mi jasné, že Realu Madrid sa nikdy nedočká," doplnil tajomne Kucharski.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies