Vrcholom druhých Vianočných trhov obci Moravské Lieskové bude koncert Bezdedu

NETKY.SK • 11 December 2015, 12:04 • 2 min
Vrcholom druhých Vianočných trhov obci Moravské Lieskové bude koncert Bezdedu

MORAVSKÉ LIESKOVÉ – Tradičné vianočné výrobky, občerstvenie a bohatý kultúrny program čakajú návštevníkov dvojdňových Vianočných trhov v prihraničnej obci Moravské Lieskové v okrese Nové Mesto nad Váhom.

slovakia

left justify in out

Podľa predsedníčky kultúrnej komisie tamojšieho obecného zastupiteľstva Márie Bačovej Vianočné trhy v obci nemajú tradíciu a keď sa partia nadšencov vlani pokúsila zorganizovať prvý ročník, nemohla tušiť, či sa stretne so záujmom. Obyvatelia obce však podľa nej privítali iniciatívu s nadšením, logickým krokom bolo teda vynasnažiť sa druhý ročník urobiť o čosi väčší - ako programom, tak aj zanietením organizátorov.

 

„Dať kultúrnemu životu v Moravskom Lieskovom nový dych bola pre nás veľká výzva, pretože sme mali pocit, že posledných niekoľko rokov stagnoval. Motivovalo nás, aký bol záujem o podujatia v priebehu roka, stretli sme sa s kladnými ohlasmi občanov a ochotou pomôcť zo strany miestnych podnikateľov. Veríme, že kultúra môže ľudí v najlepšom zmysle slova spájať,“ doplnila Bačová.

 

Trhy s viac ako dvoma desiatkami stánkov otvoria dnes popoludní. V kultúrnom programe sa dnes predstavia deti Spojenej školy v Moravskom Lieskovom, cimbalová muzika zo susednej moravskej obce Strání a folklórny súbor Javorina. Sobotný (12. 12.) kultúrny program odštartuje hudobná skupina Na plný dych, pokračovať budú folklórna skupina Kasanka, harmonikári zo Selca a druhý ročník Vianočných trhov ukončí večerným vystúpením koncert Tomáša Bezdedu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies