Záhradník z Hesenska brutálne zavraždil zrejme ešte viac ako 6 ľudí

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 17:07 • 2 min
Záhradník z Hesenska brutálne zavraždil zrejme ešte viac ako 6 ľudí

FRANKFURT NAD MOHANOM - Krajinský kriminálny úrad v nemeckom Hesensku zrejme identifikoval sériového vraha piatich prostitútok. Podozrivý však môže mať na svedomí aj život Tristana Brübacha, 13-ročného školáka, ktorý sa stal obeťou hrdelného zločinu v marci 1998. Informácie priniesol Hesenský rozhlas (HR).

slovakia

left justify in out

Najmenej šesť vrážd spájajú nemeckí kriminalisti s medzičasom zosnulým záhradníkom Manfredom S. zo Schwalbachu. Tento údaj však nemusí byť konečný, pretože sa vynorili štyri ďalšie prípady vykazujúce podobné charakteristické znaky, vyplynulo dnes z tlačovej konferencie Krajinského kriminálneho úradu spolkovej krajiny Hesensko vo Wiesbadene.


Vyšetrovatelia považujú za takmer isté, že spomínaný muž zavraždil prostitútku, ktorej rozkúskované telo sa našlo po jeho úmrtí v garáži, ktorú si prenajal. Navyše k tomu treba prirátať doteraz neobjasnené vraždy dvoch prostitútok z Frankfurtu nad Mohanom zo 70. rokov a ďalších dvoch tamojších prostitútok z 90. rokov minulého storočia. Prípady majú podobné rysy aj s hrdelným zločinom na 13-ročnom školákovi Tristanovi Brübachovi z marca 1998. Aj v tomto prípade mal páchateľ sadistické sexuálne fantázie.


Spoločným menovateľom všetkých spomínaných zločinov je mimoriadna brutalita páchateľa.


Štyri prípady, ktoré vyšetrovatelia eventuálne spájajú s rovnakým páchateľom, sú kauzy dvoch žien, ktorých hlavy sa našli v katastri Frankfurtu nad Mohanom v rokoch 1998 a 1999, a dvoch nezvestných osôb.
Je možné, že predpokladaný sériový vrah mal komplica, na čo vyšetrovatelia prišli pri obhliadke tela jednej z obetí.


Verejnosť sa dnes z úst vyšetrovateľov tiež dozvedela, že Manfred S. mal jednej z obetí odobrať orgány a že veľmi podobné skutočnosti sa týkajú aj piatich ďalších vrážd z uplynulých desaťročí. V počítači zosnulého záhradníka sa našli databázy so znázornením sexuálnych násilných fantázií, ktoré takmer úplne zodpovedajú zraneniam jeho predpokladaných obetí.


Muž, o ktorom dnes nielen nemecké médiá informujú ako o pravdepodobnom brutálnom sadistickom sériovom vrahovi, žil ako bezúhonný občan, celkom normálny otec rodiny, a to až do náhleho úmrtia v roku 2014 vo veku 67 rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies