Volodymyr Zelenskyj dnes navštívil vojakov na fronte v Doneckej oblasti

NETKY.SK • 23 Máj 2023, 15:00 • 2 min
Volodymyr Zelenskyj dnes navštívil vojakov na fronte v Doneckej oblasti

KYJEV - Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj navštívil v utorok ukrajinských vojakov na frontovej línii v Doneckej oblasti na východe krajiny. Urobil tak pri príležitosti Dňa ukrajinského námorníctva, ktorý sa oslavuje 23. mája.

slovakia

left justify in out

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj navštívil v utorok ukrajinských vojakov na frontovej línii v Doneckej oblasti na východe krajiny. TASR informuje na základe správy agentúry AFP a denníka The Guardian.

 

"Pri svojom návrate zo zahraničnej návštevy prezident Volodymyr Zelenskyj navštívil pozície ukrajinských ozbrojených síl na frontovej línii Vuhledar-Marijinka na obrannej línii v Doneckej oblasti," uviedol vo vyhlásení jeho úrad. Zelenskyj prišiel na frontovú líniu do oblasti, kde ruské jednotky sústreďujú svoj úsilie na dobytie nových území. Zelenskyj tak urobil pri príležitosti Dňa ukrajinského námorníctva, ktorý sa oslavuje 23. mája.

 

"Naši obrancovia. Frontová línia. Dnes som tu, aby som zablahoželal našim bojovníkom v Deň ukrajinského námorníctva. Sláva všetkým, ktorí bránia Ukrajinu!" napísal Zelenskyj na sociálnych sieťach a zverejnil aj fotografie, na ktorých pózuje s ukrajinskými vojakmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies