Volden neľutuje príchod do Trenčína

NETKY.SK • 14 Apríl 2017, 14:11 • 2 min
Volden neľutuje príchod do Trenčína

TRENČÍN - V úvode januára 2017 trochu prekvapujúco zamieril nórsky brankár Lars Volden zo švédskeho Rögle do Dukla Trenčín. Dvadsaťštyriročný gólman pod hradom Matúša Čáka odchytal 31 zápasov.

slovakia

left justify in out

V poslednom kole základnej časti sa Dukle nepodaril posledný útok na postup do play-off, v baráži o udržanie to bola dráma až do záveru a „vojaci“ si miestenku v najvyššej súťaži uchovali až v poslednom kole domácim triumfom nad Detvou. „Tímy z nižšej súťaže vôbec neboli zlé, preto to boli ťažké boje a som naozaj, naozaj šťastný, že sme to zvládli,“ povedal na klubovom webe Dukly brankár . Rozhodnutie chytať za Trenčín neľutuje. „Som rád, že som sa rozhodol pre Trenčín. Prišiel som sem dobre si zachytať, odchytal som veľa zápasov, snažil som sa zlepšovať, preto som šťastný, že som mohol spolupracovať s trénerom brankárov Petrom Kosom. Som spokojný, že som tu bol,“ pokračoval.

Lars Volden verí, že sa pre neho sezóna ešte neskončila. „Teraz idem do reprezentácie, som presvedčený, že pôjdem aj na šampionát,“ poznamenal. Je možné že proti Slovensku si zachytá ešte v apríli, oba tímy sa totiž stretnú v dvoch prípravných dueloch v Hamare 28. a 29. apríla. Šanca na opätovné stretnutie s klubovým spoluhráčom Andrejom Šťastným je tak veľká.

Otázne je, či Volden zostane v Trenčíne aj v nasledujúcej sezóne. „Zatiaľ neviem, čo sa stane. Keď sa skončí sezóna po majstrovstvách sveta, sadnem si k tomu s mojim agentom a uvidíme, ako sa rozhodneme,“ dodal Volden.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies