Volali ho aj zabijak s detskou tvárou, dočasný tréner ManUtd je už známy!

NETKY.SK • 19 December 2018, 09:05 • 2 min
Volali ho aj zabijak s detskou tvárou, dočasný tréner ManUtd je už známy!

MANCHESTER - Futbalistov anglického klubu Manchester United pravdepodobne do konca tejto sezóny 2018/2019 povedie Ole Gunnar Solskjaer. Ako referujú viaceré britské médiá, vedenie "červených diablov" ho v stredu oficiálne vymenuje do funkcie. V utorok uvoľnil trénerskú stoličku na Old Trafforde Portugalčan José Mourinho.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný Solskjaer je jeden zo symbolov tzv. zlatej éry United pod vedením trénera Sira Alexa Fergusona. Supernáhradník či zabijak s detskou tvárou, ako zneli prezývky rodáka z nórskeho Kristiansundu, v sezóne 1998/1999 rozhodol v nadstavenom čase pamätné barcelonské finále Ligy majstrov proti nemeckému Bayernu Mníchov (2:1).

 

Informáciu o angažovaní Solskjaera ešte účastník Premier League oficiálne nepotvrdil, na jeho webe sa však pri záberoch Nórovho gólu zo spomenutého zápasu LM v utorok večer čas svietili slová: "Solskjaer sa stáva naším dočasným trénerom 20 rokov po strelení tohto gólu na Camp Nou." Tento príspevok neskôr odstránili.

Na tento status dokonca zareagovala aj nórska premiérka Erna Solbergová, keď na sociálnej sieti uviedla: "Veľký deň pre nórsky futbal. Veľa šťastia pri kormidle ´červených diablov´." Aj ona neskôr svoj tweet zmazala.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies