Vodiči pozor: V Poprade budú pre automobilové preteky dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 11:49 • 2 min
Vodiči pozor: V Poprade budú pre automobilové preteky dopravné obmedzenia

BRATISLAVA - Na cestách v Poprade a jeho okolí budú pre automobilové preteky Rallye Tatry 2015 od štvrtka 23. do soboty 25. júla viaceré dopravné obmedzenia.

slovakia

left justify in out

Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, vo štvrtok a v piatok uzatvoria od 21:00 do 24:00 takzvaný mestský okruh, čiže úplne uzavrú cestu I/18 v okolí mimoúrovňovej križovatky pri hypermarkete Tesco v Poprade. Obchádzkovú trasu vyznačia prenosným dopravným značením cez mestskú časť Poprad - Veľká.


V sobotu 25. júla od 8:00 do 16:00 sa následne uskutoční šesť rýchlostných skúšok po trase Šuňava cez Liptovskú Tepličku do Vikartoviec a následne cez Spišské Bystré cez Kvetnicu do Hranovnice časť Dubina. Počas týchto skúšok uzatvoria cestu I/67 v úseku Poprad - Hranovnica a cesty tretej triedy v týchto úsekoch. Obchádzkovú trasu cesty I/67 vyznačia prenosným dopravným značením cez obce Spišský Štiavnik a Hôrka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies