Vodiči pozor: Pri okružnej križovatke pri ZVL v Prešove dôjde k zmenám v doprave

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 17:30 • 2 min
Vodiči pozor: Pri okružnej križovatke pri ZVL v Prešove dôjde k zmenám v doprave

PREŠOV – Z dôvodu výstavby mostového objektu bude v termíne od 10. júla čiastočne uzatvorená okružná križovatka na ceste I/20 v Prešove pri závode ZVL. Informoval o tom dnes prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

slovakia

left justify in out

Zmeny v doprave spočívajú v uzavretí okružnej križovatky, pričom tá prestane byť okružnou a bude rozdelená na dva polmesiace, kde doprava bude vedená v osi cesty I/20 (Ulica Košická) a I/80 (Ulica Petrovianska) s možným odbočením a výjazdom z ramien od obce Haniska a od sídliska Šváby.

 

V smere od Hanisky nebude možné odbočiť do centra Prešova, ale len na diaľničný privádzač do Košíc a v smere od sídliska Šváby nebude možné odbočiť na diaľničný privádzač do Košíc, ale len na cestu do centra Prešova. Dopravné zmeny začnú platiť 10. júla a budú trvať do ukončenia výstavby mostného objektu nad okružnou križovatkou. Obchádzkové trasy na území mesta Prešov budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením.  

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies