Štefan Hríb reagoval na zadržanie!

NETKY.SK • 20 December 2021, 09:37 • 2 min
Štefan Hríb reagoval na zadržanie!

V piatok večer, v čase zákazu vychádzania, polícia našla niekoľko ľudí v podniku Štefana Hríba, ktorého zadržali a začali trestné stíhanie.

slovakia

left justify in out

Kontrola prišla do podniku v centre Bratislavy krátko po 22:00. „Policajti sa na mieste skontaktovali so zamestnankyňou podniku, ktorá im umožnila vstup. Vo vnútorných priestoroch policajti spozorovali ďalších osem osôb, ktoré požívali rôzne alkoholické a nealkoholické nápoje,“ napísala polícia. Vyzvali ich na zaplatenie blokovej pokuty, ktorú odmietli uhradiť, a tak ich nahlásili príslušnému správnemu orgánu. Pokuta môže byť v rozmedzí od 150 do 20 000 eur a pre účastníkov do 1 659 eur.

 

img

 

Zadržanú zamestnankyňu predviedli na políciu. „Do priestorov obvodného oddelenia PZ sa dostavil aj samotný majiteľ prevádzky, ktorý bol zo strany povereného príslušníka PZ obmedzený na osobnej slobode. Obidve osoby boli po vypočutí a vykonaní potrebných úkonov prepustené na slobodu,“ dodali policajti. 

 

img

 

Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania povinností počas krízovej situácie. Podľa zákona v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na dva roky. Hríb poskytol stanovisko za W Press, kde pôsobí: „Aj počas tejto vlny pandémie pripravujeme v umeleckej časti Klubu pod lampou rôzne umelecké a diskusné formáty pre online vysielanie. Tak to bolo aj včera. Prevádzka bola pre verejnosť uzavretá. Išlo teda o nedorozumenie, ktoré sme na príslušnom mieste vysvetlili.“ Na poznámku, že v piatok večer nevysielali žiadny takýto formát, reagoval Hríb pre Sme tým, že išlo o prípravu. 

 

Súvisiaci článok: Štefana Hríba zadržala polícia!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies