VIDEO Vodič Maybachu vrazil do rovnakej odparkovanej limuzíny

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 19:32 • 2 min
VIDEO Vodič Maybachu vrazil do rovnakej odparkovanej limuzíny

MOSKVA – V centre Moskvy sa stala kuriózna nehoda, ktorá niekoho vyjde poriadne draho. Nepozorný vodič luxusného Maybachu ťukol do rovnakého vozidla, ktoré bolo zaparkované pred ním.

slovakia

left justify in out

Vidieť takúto luxusnú limuzínu na vlastné oči je určite zážitkom a zároveň aj malým zázrakom, nakoľko z nich nebolo vyrobených mnoho kusov. Väčším zázrakom je, keď takéto vozidlo šoférujete alebo vás v ňom vozia. Stretnutie dvoch takýchto luxusných limuzín v rovnaký čas na rovnakom mieste hraničí s nemožným. Skúste si teda vypočítať matematickú pravdepodobnosť, že by sa stala nehoda, ktorej účastníkmi sú len vozidlá Maybach. V hlavnom meste Ruska sa totiž stala práve takáto poistná udalosť...

 

Neďaleko sídla Zväzu ruských bankárov v centre Moskvy je vysoká koncetrácia luxusných vozidiel a Maybach do tejto kategórie nepochybne patrí tiež.

 

 

Na internete sa objavilo video, na ktorom je vidieť odparkovaný Maybach. Vzápätií sa do úzkej uličky snaží odbočiť vodič rovnakej limuzíny, avšak aj tí najskúsenejší by mali problém s takýmto korábom manévrovať v takýchto stiesnených podmienkach.

 

Vodič prichádzajúceho Maybachu si zrejme uvedomil, že sa tam s takým obrovským vozidlom nezmestí. Vytočil teda volant do opačnej strany a zrejme chcel vycúvať. Zabudol však preradiť a pri uvoľnení brzdového pedálu to napálil priamo do pred ním stojacej rovnakej limuzíny. Podľa jeho reakcie je zjavné, že to nebol majiteľ vozidla.

 

Trestu by sa však nemal vyhnúť ani majiteľ odparkovaného Maybachu, ktorý zjavne parkoval na mieste, kde je zákaz zastavenia.

 

Každopádne pri cenách všetkého, čo sa týka Maybachu, bude tento ťukanec poriadne drahý.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies