Vo Východnom Sussexe objavili tajnú výrobňu zbraní

NETKY.SK • 22 August 2018, 14:51 • 2 min
Vo Východnom Sussexe objavili tajnú výrobňu zbraní

LONDÝN - Britská polícia objavila v stredu anglickom grófstve Východný Sussex nelegálnu výrobňu zbraní s moderným strojovým vybavením, ktorá bola zamaskovaná ako "opravovňa prevodoviek". Informovala o tom spravodajská televízia Sky News.

slovakia

left justify in out

Veľkú výrobňu zbraní objavila polícia v priemyslovom parku v meste Hailsham a pri stredajšom zásahu zadržala troch mužov, ktorí sa z výrobnej haly pokúsili uniknúť. Pri zatýkaní jedného z nich museli policajti použiť paralyzér. Vo výrobni, ktorú polícia uzavrela, sa našlo viac ako 30 ručných strelných zbraní. Troch zatknutých mužov obvinili z nelegálnej držby zbraní.

 

Predstaviteľ britskej Národnej kriminálnej agentúry (NCA) Rob Hickinbottom uviedol, že nájdené zbrane boli v rozličných fázach výroby, pričom dodal, že polícia uskutočnila razie aj na ďalších miestach, avšak kde presne, neuviedol. Polícia zatiaľ nevie, ako dlho sa zbrane v Hailshame vyrábali, alebo kto bol ich odberateľom.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies